De ultimă oră

Colectare gratuita a deseurilor la Brasov in luna octombrie. Se ofera si tichete cadou

Toată luna octombrie, în cadrul Lunii curăţeniei, Primăria Brașov şi Serviciului Local de Colectare Brașov asigură colectarea gratuită a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), iar în funcţie de tipul de echipament şi cantitate, braşovenii pot primi tichete valorice pentru gestul lor responsabil.

Primăria Municipiul Brașov, împreună cu Serviciul Local de Colectare Brașov, oferă permanent cetățenilor servicii gratuite de colectare a aparatelor electrice vechi sau stricate. Cu un simplu apel telefonic la TelVerde 0800 444 800, sau la numarul local 0756 200 201 brașovenii pot solicita preluarea gratuită de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, a deșeurilor electrice grele sau voluminoase. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil zilnic între orele 9.00-17.00

Prin simplul gest al debarasării corecte de deșeurile electrice, brașovenii scapă de aparatele vechi din casă, odată cu curățenia de toamna și, în același timp, pot fi recompensați pentru interesul arătat față de protecția mediului cu tichete valorice cadou. Pentru deseurile de echipamente electrice şi electronice de mari dimensiuni (ex. frigidere, maşini de spălat) se oferă două tichete cadou a câte 10 lei fiecare, iar pentru cele de mici dimensiuni, se oferă un tichet cadou de 10 lei pentru fiecare 20 de kilograme predate.

Cetățenii municipiului Brașov au fost mereu activi în cadrul acțiunilor de colectare a deșeurilor electrice și electronice și au înțeles pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru mediu și pentru sănătatea noastră, a tuturor. De la începutul anului 2017 și până în prezent, serviciul gratuit de preluare a deșeurilor electrice de la domiciliu a fost utilizat  de aproape 1500 de brașoveni. În luna octombrie au din nou ocazia să fie fruntași la colectare și să trimită la reciclare cât mai multe deșeuri electrice.

Alege să respecți  întreaga comunitate din care faci parte și  mediul înconjurător – colectează deșeurile electrice!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web