Parlamentar de Brașov

Codurile penale o prioritate pentru parlamentari, sănătatea nu! CODUL PENAL A FOST ADOPTAT!

Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional. Legea a fost adoptată cu 167 de voturi ”pentru”, 97 de voturi „împotrivă” şi 19 abţineri, în condiţiile în care erau necesare minimum 165 de voturi favorabile. PNL a anunțat deja că va contesta la Curtea Constitutionala a României aceste modificări, astfel că actul normativ nu va intra în vigoare în perioada următoare, ci doar după ce judecătorii CCR se vor pronunța.

În schimb, daca pentru parlamentari codurile penale au fost o prioritate, nu acelasi lucru se poate spune despre sănătate, care este tratată la „diverse” de actualul legislativ. O dovadă clară a fost moartea tânărului din Fagăraș care s-a stins așteptând ajutor din partea statului român. De altfel, pentru sănătate nu s-a făcut mare lucru până acum. Este destul să mergi în spitalele din România și îți dai seama că sistemul este afectat destul de mult. Din păcate, in Parlament sunt mulți medici, dar se pare ca sunt degeaba.

De asemenea, avem o infrastructură praf, dar nici acest lucru nu pare o prioritate pentru aleșii din Parlament. In schimb o prioritate au fost pensiile speciale.

Din păcate, România a ajuns in cel mai negru punct din ultimii 28 de ani și totul cu largul concurs al guvernanților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web