Parlamentar de Brașov

Claudiu Dumitriu este noul președinte al organizației județene USR Brașov

În data de 24 martie, a avut loc Conferința Județeană a USR Brașov, în cadrul căreia s-au organizat alegeri pentru funcția de președinte al filialei județene. Dintre cei patru candidaţi,Claudiu Dumitriu a fost cel care a obținut majoritatea voturilor, devenind astfel noul președinte al organizației județene USR Brașov.

Claudiu Dumitriu este brașovean, şagunist și absolvent al Universității Transilvania – secția Mecanică Fină. Cunoscut până acum mai ales ca activist civic, Claudiu este vice-președinte al Federației Naționale pentru Protecția Animalelor și co-fondator al Asociației Alianța pentru Combaterea Abuzurilor, asociație care a câştigat în primă instanţă unul dintre procesele intentate Ministerului Justiţiei cu privire la proiectul de modificare a ‘legilor justiţiei’ (versiunea ‘Tudorel Toader’), demonstrând astfel faptul că Ministerul Justiţiei şi, implicit, ministrul Tudorel Toader au încălcat Legea 52/2003 privind transparenţa decizională, prin faptul că proiectul nu a fost supus dezbaterii publice.

Intrarea mea în USR este, în primul rând, un mesaj simbolic – acela al trecerii din zona civică în cea politică. Am avut şi eu o lungă perioadă de analiză și framantări înainte de a decide că este timpul să fac această trecere, însă am ajuns la concluzia că este vital ca implicarea civică să fie continuată de cât mai mulți și în zona politică, iar USR este singura alternativă politică onestă, pe care am susținut-o și în trecut, ca simpatizant, în toate împrejurările posibile, și la dezvoltarea căreia voi contribui de acum înainte în mod direct.

Principalul meu obiectiv, ca președinte al organizației județene, este atragerea spre USR a cât mai mulți oameni ca mine, care au stat pe margine, dar care, în același timp, sunt interesați de viața comunității și de ce se întâmplă în acest moment în România.Totodată, voi depune toate eforturile pentru susținerea campaniei “Fără penali în funcții publice”, eu fiind un vechi promotor al acestui mesaj, precum și pentru dezvoltarea și extinderea teritorială a organizației USR Brașov.”, a declarat Claudiu Dumitriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web