Știri

Cineva i-a umblat la frâne primarului din Săcele

Primarul din Sacele a depus plangere la politie dupa ce autori necunoscuti i-au ”umblat” la sistemul de franare.

„ În data de 8 iunie a anului în curs am găsit mașina de serviciu a primăriei, cu care mă deplasez, cu prezoanele desfăcute la roata din stânga față. Am considerat că nu e cazul să anunț organele de poliție, crezând că este un incident întâmplător. Astăzi recunosc cu nu a fost cea mai inspirată decizie pe care am luat-o în acel moment. Aceasta deoarece ieri, 2 iulie, în timp ce mă aflam cu o delegație din orașul francez Vire, oraș înfrățit cu municipiul nostru, am remarcat în momentul în care mă întoarceam spre primărie că sistemul de frânare nu mai funcționează. S-a constatat apoi că sistemul de frânare de la roata din dreapta spate a fost desfăcut. De data aceasta am anunțat Inspectoratul de Poliție, iar la ora actuală mașina se află sub sigiliu, după ce s-a realizat o primă constatare de către Poliția Municipală Săcele și de către serviciul criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov.
Dacă prima dată am crezut că a fost o întâmplare nefericită, a doua oară am toate motivele să cred că acțiunea a fost una premeditată și că numai o persoană fără scrupule poate pune în pericol viața cuiva. Problema este de aici înainte în atenția Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov și am toată încrederea în profesionalismul acestora în rezolvarea acestui caz.
Cu toate că suntem departe de campania electorală am observat în ultima perioadă mai multe atacuri virulente din partea unor așa ziși opozanți politici, atât în social-media, cât și prin materiale distribuite în cutiile poștale ale săcelenilor. Aș vrea să cred că între aceste atacuri politice și incidentele de care am pomenit anterior nu este nicio legătură. Consider că am creat un climat de colaborare cu majoritatea consilierilor locali, cu o singură excepție – cea a unui consilier PNL care nici măcar nu mai locuiește în Municipiul Săcele. Aceste întâmplări mai puțin plăcute nu fac decât să mă convingă că sunt pe drumul cel bun în privința administrării orașului.
Îi asigur pe săceleni că voi continua să fiu același primar implicat în rezolvarea tuturor problemelor Municipiului, iar pe opozanții politici sau nepolitici că nu mă voi lăsa deloc intimidat de astfel de gesturi cinice. Nu mor caii, când vor câinii.” , a spus Virgil Popa, primarul orasului Sacele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web