EconomicInformații

Cine va ramane in picioare dupa construirea mall-ului din Centrul Civic?

Daca in prezent, Coresi Shopping Resort este singurul mall din municipiu unde brasovenii pot sa aleaga din diversele game de produse, de la haine pana la mancare, aparitia unui nou complex comercial in Centrul Civic duce automat la schimbari majore in ce priveste shopping-ul.

Astfel, multi dintre brasoveni vor prefera sa isi faca cumparaturile in zona centrala, unde au mai multe variante de petrecere a timpului liber decat la marginea orasului. Plus ca, peisajul va fi un punct destul de important in alegerea locului pentru cumparaturi. Daca pana acum, la Coresi Shopping Resort, privelistea oferita clientilor era una de vis, odata cu ridicarea blocurilor in zona, mall-ul nu mai iese in evidenta prea mult.

De asemenea, pe zi ce trece, drumul spre Coresi devine o adevarata aventura tinand cont de traficul infernal din zona. Daca prinzi orele de varf, ai mult de asteptat pana sa savurezi o cafea la mall. De vina sunt blocurile care au aparut ca ciupercile dupa ploie. Pana cand municipalitatea va lega zona Garii de cartierul Tractorul vor mai trece ani buni, ceea ce inseamna nervi intinsi la maxim pentru soferi.

Cu alte cuvinte, batalia pe clienti se va da intre Centrul Civic si Tractorul. Cine va castiga, ramane de vazut. Cert este ca mall-ul din centrul orasului va avea un avantaj datorita zonei unde urmeaza a fi construit, fiind usor accesibil.

Nu este exclus ca pe viitor sa apara si alte mall-uri in orasul Brasov. Discutii au fost si inca sunt pentru diferite zone. Este clar ca vor domina investitorii care aduc ceva nou, care ofera confortul mult asteptat.

2 comentarii la „Cine va ramane in picioare dupa construirea mall-ului din Centrul Civic?

  • Da, sa construiasca cat mai multe Mall-uri si cat mai multe Hau-Hau-Residences in Brasov, sa zacem in ele ca niste coach-potatoes cu genti Vuiton. Nu cumva sa faca vreo primarie cu cap un PUZ unde pe locul fostelor fabrici date la fier vechi, cum e Hidromecanica, sa fie obligatoriu si vizionar construite o filarmonica/teatru de opera reprezentativa inclusiv arhitectonic pentru Brasov, ori pe locul fostei Lemexim sa se construiasca un spital regional nou si mare, cu toate specialitatile la un loc, cu zona universitara, academica si heliport. Nu cumva pe aceste locuri primaria sa impuna prin PUZ sa se construiasca un complex de sali polivalente, care sa impulsioneze viata economica a orasului si care sa gazduiasca evenimente, concerte, expozitii, cursuri. Nicio viziune, nicio autostrada, niciun aeroport, niciun plan cu cap pentru orasul Brasov. Parca sunt batuti in cap romanii astia, nu mai gasesti unul ramas aici sa aiba viziune. Magazine, pensiuni, covrigarii, giratorii. Asta e tot ce pot gandi.

    Răspunde
  • Si mai am o observatie: sa umple orasul de Mall-uri, sa ne luam sepci Bershka si ciubote Benvenutti, ca daca e vorba de mers la spital, mergem la la naiba pe Stejerisului, in mizeria din Marzescu sau jegul inghesuit in coridoare de camin de nefamilisti din Judeteanul Brasov ori. Si, cine poate, merge la spital la AKH Viena. Minti luminate si vizionare au romanii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web