ActualitatePrim plan

„Cerbul de Aur” revine la Brasov in august sau septembrie, dar nu prin meritul autoritatilor locale

Desi brasovenii si-au dorit de foarte multi ani ca „Cerbul de Aur” sa revina la Brasov, iar promisiuni au fost nenumarate in campaniile electorale, nici Primaria Brasov, Consiliul Judetean sau parlamentarii brasoveni nu au reusit sa faca acest lucru posibil.  A fost nevoie de Centenar si de implicarea Guvernului pentru ca acest festival simbol al Brasovului sa revina.

Președintele-director general al TVR, Doina Gradea, și managerul proiectului „Cerbul de Aur 2018“, Cristian Zgabercea, au avut astăzi o primă întâlnire la Brașov, cu primarul George Scripcaru și cei doi viceprimari, Costel Mihai și Laszlo Barabas, pentru a discuta despre organizarea Festivalului Internațional „Cerbul de Aur“.

„A fost o primă întâlnire aici, la Brașov, în care am discutat chestiuni generale legate de organizarea festivalului. Conducerea TVR a dorit să avem această discuție de principiu, să vadă în ce poate consta ajutorul nostru și să ne prezinte ideea proiectului. După sărbătorile de Paște, la sfârșitul lunii aprilie, vor veni din nou pentru a ne prezenta un proiect structurat, mult mai detaliat, pe baza căruia să dezvoltăm colaborarea noastră. Primăria Brașov și brașovenii își doresc acest festival la Brașov și vom contribui la realizarea acestei ediții așa cum am făcut-o de fiecare dată, atât din punct de vedere logistic – domeniu public, utilități, avize etc, cât și cu o parte din cazare și protocol. Avem certitudinea că ediția din 2018 a Cerbului de Aur va fi organizată, există o viziune nouă a organizatorilor și am încredere că va fi o ediție pe măsura tradiției acestui festival de marcă al Brașovului“, a declarat primarul George Scripcaru.

Perioada luată în calcul pentru organizarea festivalului este sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.

Ediția din acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur este organizată la 50 de ani de la prima ediție și face parte din evenimentele culturale incluse de Ministerul Culturii în Anul Centenarului.

foto Primaria Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web