InformațiiTurism-Utile

Centrul braşovean de evenimente Lux Divina concurează la TopHotel Awards 2017

Centrul de evenimente Lux Divina intră în bătălia TopHotel Awards pentru recunoaşterea excelenţei serviciilor şi facilităţilor oferite clienţilor.

TopHotel Awards este o competiţie de vârf la care participă hotelurile, agenţiile de turism, restaurantele şi profesioniştii care au marcat evoluţia industriei hoteliere, a turismului şi ospitalităţii din România.

Anul acesta, la TopHotel Awards 2017, Lux Divina este inclusă pe lista finaliştilor la categoria „Deschiderea hotelieră a anului”.

Lux Divina este cel mai mare centru de evenimente din Braşov, cu o suprafaţă totală construită de peste 10000m2. Construcţia complexului a început în anul 2013, investitorii simţind nevoia să ofere comunităţii braşovene un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea unor evenimente mari, de la evenimente corporate şi private la concerte şi expoziţii.

Pentru construcţia întregului complex au fost urmate două crezuri: cel în calitate fără compromisuri şi cel de reintegrare urbană.

Început în 2013 și finalizat complet în 2016, complexul Lux Divina a fost construit pe locul unei vechi fabrici și a ajutat la transformarea completă a zonei industriale Rulmentul. Proiectul este considerat a fi unul de „regenerare urbană” şi a dus la reinventarea unei zone industriale dezafectate şi la integrarea ei în peisajul urban modern.

Investiţia de 5.5 milioane de euro, coroborată cu atenţia şi profesionalismul unei firme de design de prestigiu, a dus la crearea unui complex hotelier spectaculos, atât prin dimensiuni, cât şi prin eleganţa designului şi calitatea materialelor folosite.

Complexul este compus din două corpuri elegante de hotel, şapte săli spectaculoase de evenimente, centru SPA, restaurante, spaţii verzi generoase şi parcare de dimensiuni mari.

 

  • Cele doua corpuri de hotel, Dacia şi Parc, oferă un numar 62 de camere, împărțite astfel: 54 camere duble, 4 apartamente, 4 camere single.
  • Cele 7 săli de conferinţe permit organizarea de evenimente scalate de la mese rotunde, la târguri şi expoziţii de dimensiuni mari. Sala Dacia, construită într-un vechi hangar de avioane, cu dimensiuni uriaşe, este cea mai mare sală de evenimente din Braşov, cu o suprafaţă totală de 2200 m2.
  • Complexul Lux Divina dispune de 3 bucătării separate, putând deservi astfel evenimente simultane, cu specific diferit.
  • Parcarea are 200 de locuri, putând găzdui simultan 20 de autocare.

 

Lux Divina a devenit deja un nume de referinţă pentru organizarea de evenimente de mari dimensiuni, aici desfăşurându-se evenimente câteva evenimente de top: Fashion TV Winter Festival, Congresul Naţional de Salsa,  Campionatul României de 10 Dansuri; expoziţii de calibru: Expowood, Aeronautica, precum şi multe evenimente corporate.

Planurile Lux Divina nu se opresc însă aici, complexul dorind să ridice ştacheta calităţii în industria hotelieră braşoveană şi să devină un pol care să atragă evenimente de marcă pentru Braşov, care să ducă la dezvoltarea turismului de leisure, event şi business din regiune.

Acestea sunt motivele pentru care Lux Divina se regăseşte pe lista finaliştilor la TopHotel Awards 2017, printre cele mai puternice unităţi şi companii din industria hotelieră din România. Investiţia în complexul Lux Divina a fost definitivată în anul 2016, motiv pentru care complexul candidează la secţiunea „Deschiderea hotelieră a anului” la TopHotel Awards 2017.

Votul se face online la adresa http://www.2017.hotelconference.ro/awards.php.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web