InformațiiNational

Cea de-a X-a ediție a Campionatului Național de Majorete va avea loc pe 13 mai la Râșnov

Evenimentul va reuni 57 de echipe de majorete care vor demonstra într-un concurs-spectacol

inedit frumusețea și grația acestei forme de exercițiu fizic. Anul acesta au fost introduse secțiuni noi de concurs și categorii de vârstă, iar limitele de timp pentru echipe au fost schimbate. Aproximativ 900 de copii sunt așteptați să participe la acest eveniment.

 

Echipele prezente sunt din: Abrud, Alba-Iulia, Alexandria, Baia-Mare, Bistrița-Năsăud, București, Buzău, Câmpeni, Câmpia-Turzii, Cluj-Napoca, Florești, Focșani, Giurgiu, Gherla, Moldoviţa, Panciu, Ploiești, Pucioasa, Râșnov, Reșița, Sulina, Slobozia, Târgoviște, Zalău.

 

Campionatul este organizat de AMR (Asociația de Majorete din România), Asociația Club Sportiv Olimpic Cetate Râșnov și Primăria Râșnov.

 

“Am susținut încă de la început evoluția acestui nou sport la noi în oraș, cât am fost presedintele Clubului Sportiv Olimpic Cetate Râşnov, şi voi rămâne alături şi pe viitor promotorilor și practicanților acestei activități fizice. Mă bucur că secţia noastră de cheerleading are peste 50 de copii din Râşnov pe 3 categorii de vârstă şi se pare că din ce în ce mai mulţi vor să facă pasul spre acest sport interesant” a declarat vicperimarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu,

“Sunt bucuros că din nou am avut susţinerea Primăriei şi a Consiliului Local pentru a organiza acest frumos spectacol de culoare şi mişcare la noi în oraş. Sper ca vremea să ţină cu noi să nu fim nevoiţi să fugim la Sala Sporturilor din Braşov” a spus și Cătălin Nan, organizatorul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web