Parlamentar de Brașov

Ce spune senatorul Marius Dunca despre schimbările făcute la conducerea ISJ Brașov

Senatorul PSD, Marius Dunca îi acuză pe liberali că în loc să se ocupe de criza prin care trecem, sunt mai preocupați de funcții și numiri politice.

”Este inadmisibil ca în situații de criză cum este cea pe care o traversăm, în timpul Stării de Urgență, unii oameni să fie în continuare preocupați de funcții și numiri politice. Este revoltător ca în perioada aceasta în care oamenii sunt îngrijorați pentru traiul zilei de mâine, pentru locurile de muncă și pentru sănătatea lor și a familiilor lor, politicienilor le pasă de funcții. Astăzi, funcțiile nu mai au valoare! Am crezut, în mod sincer, că toți oamenii politici au lăsat la o parte lupta surdă pentru funcții, dedicându-se comunităților lor. Se pare că m-am înșelat.

Astăzi, prin ordin ministerial, a fost înlocuită doamna Ariana Bucur, din funcția de inspector școlar județean. Doamna Ariana Bucur este, înainte de toate, un dascăl dedicat, pregătit și un manager excelent. În exercitarea funcției de inspector a acționat tot timpul cu responsabilitate și cu respect față de toți colegii dascăli. Îi mulțumesc, în numele tuturor colegilor mei, pentru activitatea depusă la inspectoratul județean
Nu înțeleg însă pornirea unor oameni, fără frică, fără discernământ, care în perioadă de criză, de urgență națională, să fie preocupați de funcții și nu de oameni. Așa ceva nu înțeleg și nici nu vreau să judec”, a scris pe facebook, senatorul Marius Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web