Parlamentar de Brașov

Ce spune deputatul Mohaci despre premierul Tudose?

Ca membru vechi al partidului şi în calitate de deputat PSD consider că este corect faţă de alegători şi necesar pentru colegii de partid, să îmi exprim părerea asupra situaţiei de tensiune nou create în cadrul PSD de către premierul Mihai Tudose.

Domnule prim-ministru cred că aţi greşit! Nu la televizor se rezolvă problemele din administraţie.

În 2017, economia României înregistrează, pentru prima dată în istoria  contemporană, cea mai mare creştere economică la nivelul Uniunii Europene, datorită în primul rând programului de guvernare creat de PSD şi aplicat de coaliţia PSD -ALDE.

La fel cum crearea unui program de guvernare, ce s-a dovedit a fi foarte performant, a fost rezultatul muncii colective a colegilor din partid, la fel trebuia să înţelegeti până acum că deciziile importante în PSD se hotărăsc conform statutului tot în colectiv, şi anume în comitetul executiv al PSD. În acelaşi comitet executiv care v-a dat un mandat pentru a aplica programul de guvernare.

Miniștrii în frunte cu premierul sunt la dispoziția partidului și nu invers.

Consider că nu este normal ca orice decizie de remaniere sau destituire să se facă fără consultarea prealabilă a CEX .

Desi nu fac parte din CEX, mă alătur acelor colegi din organizaţia PSD Braşov care doresc un partid puternic şi unit, în care toate deciziile importante să se ia în Comitetul Executiv ca unic organ statutar, mandatat de toţi membrii PSD.

 

 

Deputat PSD Braşov

Mihai Mohaci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web