BrasovPrim plan

Ce spun brașovenii pe pagina Primăriei Brașov despre evenimentul dintre ani organizat în Piața Sfatului?

Brașovenii sunt total nemultumiti de evenimentele organizate de Primaria Brasov in perioada Sarbatorilor de Iarna. Drept dovada sunt comentariile lasate de acestia chiar pe pagina oficiala a Primariei Brasov. Internautii sustin ca municipiul Brasov merita mai mult macar in noaptea dintre ani, avand in vedere ca este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din tara. Printre cei care au comentat si care au constatat nemultumirea oamenilor este si cunoscutul om de televiziune, Luis Lazarus. De asemenea,  un brasovean a scos in evidenta lipsa ”culturii” la Brasov.

Trist oras a devenit Brasovul ! Cultura se indreapta catre 0. Nu promovam artisti locali, muzica de calitate, in schimb in fiecare vara putem participa la evenimente unde canta toti mediocrii …imi pare sincer rau de toti artistii brasoveni. Imi pare rau, Brasovul nu va merita !” . 

Partea proasta este ca la Brasov in fiecare an se intampla la fel, iar organizarea lasa de dorit. Poate ar trebui ca evenimentele sa fie organizate cum trebuie de profesionisti, nu doar de catre firmele de casa care tot au incasat bani frumosi pe spatele brasovenilor. Unii trag comisioane frumoase , iar brasovenii sunt obligatii sa asiste la spectacole de mana a treia, totul cu largul concurs al Primariei Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web