Economic

Ce mesaj a transmis prefectul brașovenilor (VIDEO)

După o pauză de câteva zile, prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii s-a arătat la față și a transmis un mesaj brașovenilor.

”Așa după cum știți, ne aflăm în situație de urgență. Vreau să sper că fiecare dintre noi înțelege foarte bine ce înseamnă acest lucru. Sunt în vigoare prevederi ale celor două ordonanțe militare și, în următoarele ore, vor intra în vigoare și celelalte prevederi, legate de circulația persoanelor. Vă rog să fiți responsabili și să le respectați.
Epidemiologii din România și din străinătate transmit că cele mai eficiente arme împotriva răspândirii noului coronavirus sunt izolarea sau măcar distanțarea socială și igiena strictă a fiecăruia dintre noi. Numai astfel se poate limita transmiterea COVID-19. Orice nerespectare a măsurilor luate de autorități are efecte care se multiplică exponențial, crescând posibilitatea de transmitere bolii și îngreunând eforturile personalului medical, structurilor de ordine publică, administrației publice locale și centrale. Fiecare cetățean trebuie să înțeleagă că cel mai mare ajutor pe care îl poate da celor care sunt în prima linie a luptei împotriva COVID-19 este să se conformeze regulilor impuse de această situație.

Cine ignoră, minimalizează sau ridiculizează aceste reguli nu face altceva decât să-i pună în pericol pe cei apropiați. Nu face altceva decât să nesocotească eforturile personalului medical, ale celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, ale polițiștilor, jandarmilor, ale tuturor celor implicați în bătălia cu această pandemie.
Dragi brașoveni!

Vă îndemn să nu vă jucați cu sănătatea și cu viața dumneavoastră și a celor apropiați! Vă îndemn să fiți responsabili și să respectați recomandările specialiștilor vizând normele de igienă, precum și deciziile autorităților. Să nu facem, prin comportamentul nostru, situația și mai grea decât este. Să arătăm că suntem o comunitate unită, solidară și responsabilă. Doar împreună vom trece de această încercare!
Vă mulțumesc! ”, a transmis brașovenilor, prefectul Cătălin Văsii.

https://www.facebook.com/prefecturabrasov/videos/1051933508514395/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web