EconomicPrim plan

Cât s-a construit din mall-ul AFI PALACE Brașov? Când se vor finaliza lucrările? (VIDEO,FOTO)

Lucrarile la mall-ul AFI PALACE Brasov avanseaza destul de repede. Pe partea cu strada Nicolae Titulescu deja cladirea a prins contur, fiind construit deja un nivel.

Proiectul AFI Palace Brasov va avea 1700 locuri de parcare, peste 200 de magazine cu branduri internationale cunoscute: Zara, Pull&Bear, Deichmann, Carrefour, Sephora, Tommy Hilfiger, Mango, Oysho, Bershka, Intersport, Sport Vision, etc. Incepute in 31 iulie 2017, lucrarile au un termen de executie de 36 de luni, urmand sa fie finalizate pe 31 iulie 2020.

Mall-ul va avea o intrare principala din bulevardul 15 Noiembrie si o intrare secundara, din strada Nicolae Titulescu, in dreptul hypermarket-ului gazduit de ansamblu.  Cele doua intrari vor comunica prin doua coridoare.  La parterul mall-ului clientii vor regasi hypermarket-ul Carrefour (6500 mp), dar si magazine de imbracaminte. Primul etaj va gazdui magazine retail, restaurante, zona fast food, dar si o spectaculoasa terasa cu vedere spre muntii Carpati.  La etajul al treilea, brasovenii, dar si turistii, vor putea merge la Cinema, dar si la o sala de gimnastica.

Vezi GALERIE FOTO


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web