De ultimă oră

Cat costă încadrarea în funcția de medic radiolog la un spital din Brașov? Bunuri de lux, servicii de cazare și mulți bani pentru membrii comisiei

Incredibil! Desi aproape zilnic sunt mediatizate cazurile de coruptie din Romania, se pare ca unii tot nu inteleg ca pentru astfel de infractiuni se poate ajunge la puscarie.

La data de 29 MAI a.c., poliţiştii Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au efectuat 6 percheziţii,dintre care 4 pe raza municipiului Brașov, 1 domiciliară, 2 la sediul unor instituții și 1 la sediul unei societăți comerciale și 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Craiova, la cabinetele medicale și domiciliile unor cadre medicale bănuite că ar fi săvârșit infracțiuni de corupție.

”Din cercetări a reieșit că, la data de 12.05.2017, cu ocazia unui concurs de încadrare în funcția de medic radiolog, acesta ar fi fost promovat fraudulos  prin oferirea de către candidat a unor bunuri de lux și servicii de cazare membrilor comisiei de examinare.

În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor toate bunurile oferite membrilor comisiei de concurs, precum și sumele de 17 000 lei și 14 930 euro.În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită și luare de mită”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

 

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web