Infracțional

Carambol cu 3 masini pe str Aurel Vlaicu. Soferul vinovat era beat si nu avea permis de conducere

Tupeu maxim.  Un brasovean s-a urcat baut la volan si fara sa posede carnet de conducere.  Rezultatul?  Un accident in care a mai implicat inca 2 masini si a bagat o persoana in spital.  La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor 07.50, un bărbat în vârstă de 31 ani, a condus un autoturism pe str. Aurel Vlaicu, din municipiul Brașov, dinspre B-dul 13 Decembrie spre str. Griviței, pe banda nr. 1 iar când a ajuns în zona intersecției cu str. Albă, nu a adapta viteza la condițiile de drum( curbă la stânga și carosabil umed), a pătruns pe banda nr. 2 unde a acroșat un autoturism care rula în paralel, în aceeași direcție de deplasare, condus de un bărbat de 21 ani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 31 ani a fost proiecta pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 36 ani.

Cel din urmă autoturism lovit a fost proiectat pe trotuar unde a lovit un alt vehicul parcat.

Conducătorul auto de 31 ani a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.82 mg/ alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 36 ani, acesta prezentându-se ulterior la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea evaluării medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate verificările pentru stabilirea întregii stări de fapt și dispunerii măsurilor legale, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web