Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Carambol cu 3 masini pe DN1 intre Sibiu si Brasov. Trei persoane au fost ranite

La data de 03 august a.c., în jurul orelor 15.45,  un bărbat de 41  ani, a condus un autoturism pe  DN 1, din direcția Sibiu spre Brașov iar la km 198 + 990 m. nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 34 ani și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, dinspre Brașov spre Sibiu, condus de un bărbat de 53 ani.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autoturisme și vătămarea corporală a conducătorului auto de 53 de ani, a unei pasagere de 49 de ani din mașina condusă de acesta precum și a unei pasagere de 28 de ani din mașina care a fost proiectată pe contrasens. Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 În cauză a fost constituit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web