Infracțional

”Captura” polițiștilor rutieri în perioada Sărbătorilor Pascale

În  intervalul 10 – 16.04 a.c., polițiștii rutieri din I.P.J. Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur. În acest context, au fost constatate 20 infracțiuni la regimul circulației și 13 de altă natură.

 

De asemenea, au fost aplicate 1101 sancțiuni contravenționale, dintre care 404 pentru depășirea limitei legale de viteză, 101 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 34 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 101.694 lei.

 

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 75 permise de conducere, dintre care 10 pentru consumul de alcool, 9 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 22 pentru nerespectarea reglementărilor privind depășirea și 26 pentru neacordarea priorității pietonilor, fiind reținute 37 certificate de înmatriculare.

 

În intervalul amintit au fost sancționați 88 pietoni, 42 bicicliști și 7 conducători de vehicule cu tracțiune animală pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web