ActualitateInformații

Campionatul National de Viteza in Coasta va restrictiona circulatia spre Poiana Brasov in week-end

Ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta 2017 va avea loc la Brasov in 14-15 octombrie. Organizat de catre Primaria Municipiului Brasov si AMC Racing, competitia va aduce la start peste 80 de concurenti. Concursul se va desfasura pe drumul ce urca spre Poiana Brasov, respectiv Str. Sirul Livezii – Calea Poienii.

Vineri, 13 octombrie, va avea loc prezentarea echipajelor incepand cu ora 19:30, in Parcarea bibliotecii judetene Gheorghe Baritiu. Competitia va incepe Sambata dimineata cu trei manse de recunoasteri urmate de doua manse de antrenamente cronometrate. Circulatia va fi restrictionata in intervalul 08:00 – 18:00, cu deschiderea circulatiei in intervalul 13:00 – 14:00. Duminica, 15 octombrie, concurentii vor avea doua manse de recunoasteri si doua de concurs, circulatia fiind deschisa in intervalul 12:00 – 13:00. Festivitatea de premiere va avea loc Duminica, ora 19:30, in Parcul service, urmand o conferinta de presa cu castigatorii la ora 19:45, in zona podiumului.

 

Brasov Trofeul Opel este a VIII-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, organizat de catre Primaria Municipiului Brasov si Club Sportiv AMC Racing, al carei promotor este Mihai Leu, fostul campionul mondial  de box si campion national de raliuri. De asemenea, evenimentul este sprijinit de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Ministerul Tineretului si Sporturilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web