InformațiiPolitic-Administrativ

Campanie locală de informare despre Start-up Nation România

Seria de întâlniri dedicate Programului Start-up Nation va începe în această săptămână. La iniţiativa deputatului Roxana Mînzatu, va fi realizată o campanie de informare care se adresează actualilor, sau viitorilor antreprenori, care vor să acceseze acest program de finanţare.

Prima întâlnire va avea loc în sala de consiliu a Primăriei Moieciu,  joi, 11 mai, cu începere de la ora 17. Vor fi aşteptaţi aici  potenţialii oameni de afaceri din zona Bran – Moieciu – Fundata.

Vineri, 12 mai, tot de la ora 17, braşovenii interesaţi sunt cei pentru care se organizează un workshop, la Sala festivă a Colegiului Naţional “Unirea”.

Discuţiile informative se vor purta despre:

  • cum pot fi accesate fondurile nerambursabile de maxim 200 000 lei prin programul guvernamental Start Up Nation România.
  • beneficii şi responsabilităţi pentru cei care decid să înceapă o afacere cu ajutorul acestui program şi etapele derularii programului.
  • importanta planului de afaceri – relatată de Luminiţa Vlaicu, fondatoarea unui start-up care a accesat fonduri europene POSDRU si are o experienţă pozitivă de impartăşit.

Întâlnirea de la Moieciu este organizată cu sprijinul Asociaţiei pentru Dezvoltare Intercomunitară Bran – Moieciu – Fundata, iar cea de la Braşov, cu ajutorul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Ambele sesiuni vor beneficia de prezenţa unuia dintre angajaţii Oficiului territorial pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii Braşov.

Intrarea este liberă!

Detalii despre programul de finantare:

www.aippim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web