Actualitate

Calatorii RATBV isi pot planifica calatoriile cu ajutorul Google Maps

RATBV S.A. aduce la cunoştinţa utilizatorilor serviciului de transport public de călători faptul că îşi pot realiza planificarea mai uşor călătoriile de pe raza municipiului Braşov cu ajutorul aplicaţiei Google Maps. Acest lucru este posibil după ce recent, pe baza informaţiilor transmise de specialiştii RATBV S.A., au fost actualizate toate traseele şi orarele liniilor ce transport public deservite de societatea noastră.

Pentru planificarea călătoriei este necesară accesarea site-ului www.ratbv.ro, iar apoi, chiar de pe prima pagină, alegerea funcţiei de „Planificare călătorie”. RATBV S.A. a introdus în acel câmp de pe site un link ce-i direcţionează pe utilizatori direct către aplicaţia Google Maps: https://www.google.ro/maps/dir///@45.6524567,25.5264227,12z/data=!4m2!4m1!3e3?hl=ro.

După menţionarea punctului de plecare şi a celui de sosire, precum şi a alegerii ca modalitate de deplasare mijloacele de transport în comun, sunt prezentate variantele cele mai optime de deplasare şi durata estimată a călătoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web