National

Cadouri pentru 100 de copii

Copiii trebuie să știe că sunt centrul lumii adulților și că aceștia se vor îngriji să nu le lipsească nimic. Acesta este crezul tinerilor social-democrați brașoveni, care au dorit să marcheze și ei 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului. Timp de câteva ore au străbătut Centrul Istoric pentru a face mici cadourilor celor 100 de copii întâlniți.

”Lucrurile simple sunt cele care îi bucură pe cei mici. Iar cum sărbătoarea aceasta este universală, și bucuriile sunt universale. Nu cred că e vreun copil care are tot felul de jucării acasă și nici măcar cei care, au ca obiect de joacă telefonul, să nu se bucure la ceva simplu. Oricine iubește personajele desenelor animate clasice. Și știm că orice copil iubește să țină un balon în mână. Așa că noi, prin darurile noastre am completat momentele lor de fericire de 1 Iunie.”, declară Constantin Chicuș, președintele Organizației Municipale a TSD Brașov.

Tinerii social-democrați au dăruit micuților, pe lângă câte un balon, magneți de frigider cu personaje din desene animate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web