Economic

Cadou muzical RATBV pentru 10 brasoveni: bilete gratuite la spectacolul „Bal Mascat”. Cum puteti intra in posesia lor?

RATBV S.A. continuă demersurile prin care recompensează fidelitatea utilizatorilor sistemului de transport public de călători din municipiul Braşov şi oferă 10 de bilete de intrare gratuite la un spectacol excepţional al Operei Braşov. Tichetele de intrare sunt pentru spectacolul „Bal mascat”, din data de 28 aprilie a.c., ce va avea loc la Sala Operei, de la orele 18.30.

Cele 10 de bilete vor fi acordate, în pachet de câte două, primelor cinci persoane care în ziua de joi, 26 aprilie a.c., între orele 08.30 şi 12.00, la capătul de linie Livada Poştei, îşi vor achiziţiona un abonament de transport lunar, indiferent dacă este la preţ întreg sau redus. Biletele gratuite au fost puse la dispoziţia societăţii noastre în baza unui protocol de colaborare încheiat cu Opera Braşov.

Program normal al mijlocelor de transport, luni, 30 aprilie

RATBV S.A. aduce la cunoştinţa clienţilor săi faptul că orarul de circulaţie al mijloacelor de transport în comun valabil în ziua de luni, 30 aprilie a.c., va fi cel obişnuit aferent unei zile lucrătoare, iar cel valabil pentru ziua de marţi, 1 mai 2018, va fi cel aferent unei zile de duminică, autobuzele şi troleibuzele circulând între orele 6.30 şi 22.30. În perioada 28 aprilie – 2 mai a.c., RATBV S.A. va monitoriza permanent gradul de încărcare al mijloacelor de transport şi va lua măsurile necesare pentru a răspunde solicitărilor de mobilitate ale clienţilor săi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web