ActualitateInformații

Bursa Generala a locurilor de munca la Brasov

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ vineri, 20 aprilie 2018, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr.29.

Bursa organizata in data de 20 aprilie 2018, eveniment organizat ca în fiecare an atât la nivel național cât și județean, se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul ca participarea la acest eveniment  este  gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Pentru a veni in sprijinul agenţilor  economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul institutiei www.ajofm-bv.ro, invitatia adresata angajatorilor precum si formularul privind situatia locurilor de munca vacante.

Formularul privind situatia locurilor de munca vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, cu mentiunea „pentru bursa generala a locurilor de munca”.

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 17.04.2018  ora 12:00.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web