InformațiiTurism-Utile

Brasovenii sunt asteptati sambata la intalnirea cu Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor

Sunteti in pana de inspiratie cand vine vorba de jocurile pe care sa le propuneti micutilor dumneavoastra?  Doriti sa petreceti timp de calitate cu copiii?  Vreti sa invatati mai multe despre comunicarea parinte-copil?  Mirela Retegan, celebra pentru proiectul Gasca Zurli, soseste sambata la Brasov, unde va sustine un workshop gratuit „Antrenorul Parintilor” de 3 ore (ora 14.00- 17.00, Centrul de Evenimente LUX DIVINA – SALA PARC).

„Sunt Mirela Retegan și antrenez părinții pentru joacă, fiindcă joaca e limbajul iubirii dintre părinti și copii. Cel mai mult pe lumea asta iubesc copiii. Pe 6 Mai vă dau întâlnire la BRAȘOV, ORA 14.00- 17.00, Centrul de Evenimente LUX DIVINA – SALA PARC.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ !” a declarat Antrenorul Parintilor.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar accesul se face în baza înscrierii prin formularul de pe site: http://mirelaretegan.ro/vino-la-întâlnirea-cu-antrenorul-părinților.
Sunteți considerat înscris doar după primirea confirmării pe e-mail din partea noastră împreună cu locul rezervat pentru dvs în sala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web