De ultimă oră

Braşovenii şi-au montat sisteme de blocare a locurilor de parcare la sugestia angajaţilor din primărie. Acum sunt amendaţi

Tot mai multi brasoveni au semnalat faptul ca si-au montat sisteme de blocare a locurilor de parcare la sugestia angajatilor din Primaria Brasov care lucreaza la Serviciul Parcari. Mai mult decat atat, unii au oferit si numere de telefon cu persoane sau firme care se ocupa de montarea unor astfel de dispozitive.

Cu alte cuvinte, o afacere destul de infloritoare, chiar sub nasul sefilor din administratia locala care mai mult dau cu subsemnatul pe la DNA decat sa vada ce se intampla in institutia pe care o conduc. Informatia ca sunt persoane care ii indruma pe brasoveni sa-si monteze sisteme de blocare a ajuns si la redactia Transilvania365 .Redactorii publicatiei chiar au transmis mai departe acest aspect reprezentantilor Primariei Brasov.

In tot acest timp, orasul s-a umplut de asttfel de sisteme de blocare a locurilor de parcare. Au rasarit ca ciupercile dupa ploaie si, pe buna dreptate. Cei care si-au platit locurile s-au saturat sa le tot gaseasca ocupate de fiecare data.

Intr-o alta ordine de idei, cei prinsi de Politia Locala ca si-au montat sisteme risca amenzi usturatoare. Partea proasta este ca aproape toti brasovenii si-au montat sisteme pe locurile lor. Asta inseamna sa fie impartite amenzi in stanga si-n dreapta de catre politistii locali.

In trecut, montarea sistemelor a fost legala, apoi administratia locala s-a sucit.

In orasele mari din tara, exista locuri pentru riverani, dar si la liber pentru cei din exterior care ajung in zona si trebuie sa parcheze masina undeva. Aceasta varianta nu a ajuns si la urechile sefilor din Primaria Brasov, care prefera interesele financiare decat confortul si bunastarea locuitorilor din municipiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web