Brasov

Brașovenii invitați la o plimbare pe bicicletă

Maine, 26 mai 2017, incepand cu ora 18:00, va avea loc a doua editie a Masei Critice din Brasov, eveniment destinat biciclistilor de toate varstele. Ca si la editia precedenta, plecarea va fi din parcul Gheorghe Dima de langa Colegiul National Andrei Saguna.
Traseul are 14 kilometri si este urmatorul: parcul Gheorghe Dima, str. George Baritiu, str. Muresenilor, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea Bucuresti, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuta, blvd. Garii, str. Aurel Vlaicu, blvd. Grivitei, blvd. Mihail Kogalniceanu, Camera de Comert, str. Iuliu Maniu, Primarie.
”Evenimentul consta intr-o plimbare pasnica, pe biciclete, are un scop ecologist si este destinat tuturor persoanelor, indiferent de varsta. Prin aceasta manifestatie, dorim sa atragem atentia asupra faptului ca exista biciclisti in trafic, ca trebuie si ei respectati si ca este nevoie de dezvoltarea infrastructurii pentru biciclisti, mai ales ca numarul lor creste an de an.
Pe aceasta cale invitam toti brasovenii sa ni se alature, lasandu-si masina acasa macar pentru o zi si sa aleaga bicicleta ca mijloc de transport, contribuind astfel la decongestionarea traficului, la reducerea poluarii si la un organism propriu mai sanatos.
Totodata, rugam ceilalti participanti la trafic sa aiba rabdare, sa fie atenti la trafic si sa fie intelegatori pe toata perioada desfasurarii evenimentului” a spus Robert LAZAR, presedinte Asociatia „Brasovul Pedaleaza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web