Turism-Utile

Brașoveni, începe târgul „Transylvania Tourism Fair”. Vacante mai ieftine cu pana la 45% (VIDEO)

PATRONATUL ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România) și Agenția Metropolitană Brașov vă invită în perioada 17-19 martie 2017 la cea de-a X-a ediții a „TRANSYLVANIA TOURISM FAIR” (TTF) ce va avea loc la Brasov Business Park.

PATRONATUL ANAT este organizatorul acestui eveniment iar Dertour Romania, Air France KLM si Agentia Metropolitana Brasov sunt partenerii de marca ai TTF. Este prima ediție a acestui târg ce are o Agendă de evenimente conexe organizate de către autoritățile locale, împreună cu Patronatul ANAT. Astfel, Primăria municipiului Brașov, Agenția Metropolitană Brașov, Consiliul Județean Brașov, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov și Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov organizează în prima zi din cadrul târgului seminarul  „ Brașovul European” ce va avea ca principal scop prezentarea facilităților și potențialului zonei Brașovului pentru turiștii români și străini. Ce-a de a doua zi a târgului va fi rezervată unui info trip în zona Rupea – Viscri – Bunești.

Remarcat prin calitatea organizării, Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului „Incoming Romania Travel” Gala pentru inovatie în turism. Juriul format din jurnaliști si specialiști din acest domeniu, au optat pentru TTF având în vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri în timpul evenimentului, invitarea unor firme și specialiști din străinătate, susținerea de conferințe și seminarii în paralel cu târgul,  continuitatea și nu în ultimul rând locația de excepție unde se desfășoara acest eveniment, respectiv Brașov Business Park.

La acestă a X-a ediție sunt prezenți peste 45 de participanți dintre care menționăm: mari touroperatori ai pieței românești, mari rețele de agenții de turism din România, agenții detailiste din Brașov, primării, hoteluri, firme de transport, școli de formare în turism, asociații locale de promovare și dezvoltare a orașelor, Autoritatea Națională pentru Turism și presa din turism.

Vizitatorii vor putea alege din multitudinea de vacanțe oferite de către agențiile de turism vor beneficia de discount-uri semnificative care pot fi de până la 45% !

Târgul se desfașoară conform următorului program:

17 MARTIE, ÎNTRE ORELE 11-20

18 MARTIE, ÎNTRE ORELE 10-18

19 MARTIE, ÎNTRE ORELE: 10-18

Intrarea este liberă !

 

Programul Conferinței BRASOVUL EUROPEAN

 

VINERI, 17 Martie  – sala Ștefan Luchian – Brașov Business Park

 

Ora 13.50 Primirea invitaților

Ora 14.00 Deschiderea Conferinței și prezentarea subiectelor

Ora 14.05 Facilitățile din Poiana Brașov – Primăria municipiului Brașov

Zonele de SPA din Poiana Brașov – Asociația de Turism din Poiana Brașov

Ora 14.20 Proiectul Managementul Inteligent al destinației pentru un Turism Durabil – DIMAST – Universitatea Transilvania din Brașov, APDT Brașov și ADDJB

Ora 14.30 Centrul Național pentru Turism Durabil al Convenției Carpatice – Consiliul Județean Brașov

Ora 14.40 Prezentarea concursului Digital Carpatica – concurs de scurt metraje – Agenția Metropolitană Brașov

Ora 14.50  „Wild Carpathia – Anotimpurile schimbării” – ultimul episod al seriei Wild Carpathia – un documentar realizat cu sprijinul Agenției Metropolitane Brașov

Ora 15.40  Concluzii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web