De ultimă orăInformații

Braşov, oraşul care nu are nici măcar un ştrand

Daca in trecut in municipiul Brasov existau doua stranduri, unul in Bartolomeu si unul in Noua, in prezent, „cel mai frumos oras din tara” nu mai are niciun loc unde brasovenii sa se racoreasca. La aceasta situatie a pus umarul serios si conducerea Primariei Brasov, in frunte cu primarul George Scripcaru, care, in afara de plantat flori si amenajat sensuri giratorii, nu a facut mare lucru. Astfel s-a ajuns in situatia in care Brasovul sa nu aiba nici strand, nici o arena sportiva, nici aeroport, nici multe altele…

Daca la Brasov reprezentantii administratiei locale nu au fost in stare sa deschida un strand,  la Codlea, locuitorii care vor sa scape de canicula de afara pot sa faca o baie in strandul municipal.

Pana si la Victoria exista stranda…

La Brasov noroc de cativa agenti economici care au investit si au acoperit cat de cat o mica parte din acest segment, insa nu este destul.

In schimb, alte orase mari din tara s-au gandit la bunastarea si confortul locuitorilor si le-au amenajat stranduri pentru perioada verii, dar acolo sunt manageri buni. In fond, managementul bun al unei institutii il vezi in buzunarul cetateanului. Daca el are conditii mai bune, atunci si managerul este unul profesionist.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web