Prim planTurism-Utile

Bran, cea mai vizitată comună din România

Judetul Brasov are din nou cu ce se mandri. Bran a fost cea mai vizitata comuna din Romania in anul 2017. Desi autoritatile judetene si nationale nu s-au implicat prea mult sa sustina aceasta comuna, brandul ”Dracula” a reusit sa atraga turisti din toata lumea. Astfel se intelege si de ce judetul Brasov sta foarte bine la capitolul turism, nu datorita municipiului, ci judetului care devine din ce in ce mai atractiv.

Am vizitat cu drag judetul Brasov. Am fost extrem de bucuros sa ma intalnesc cu primarul din Bran. Detine un record, Bran este comuna cea mai vizitata din Romania. Doar anul trecut au fost peste 1,2 milioane de turisti, ceea ce este incurajator. Cu siguranta va gasi un sprijin in ministrul turismului pentru dezvoltarea acestui sector in localitate”, a spus Bogdan Trif, Ministrul Turismului.

O caracterizare a turismului romanesc a facut si deputatul de Brasov, Remus Borza.

Putem generaliza, Romania branza buna in burduf de caine.Evident ca avem foarte multe lucruri pe care sa le promovam, dar, din pacate, nu am stiut niciodata sa ne marketam. Iar din punct de vedere al turismului chiar avem si munte si mare si datini si traditii si manastiri si delta unica in lume. Daca am promova mai inteligent aceste valori nationale si turismul ar avea o alta pondere in PIB-ul Romaniei”, a declarat Remus Borza, deputat independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web