BrasovPrim plan

„Bomba” la Castelul Bran – exercitiu al SRI, Jandarmeriei, Politiei si ISU Brasov

In cursul zilei de ieri a avut loc la Bran un amplu exercitiu la care au participat efective ale SRI, Jandarmeriei, Politiei si ISU Brasov.  Apelul la numarul 112 a anuntat amplasarea unei bombe in incinta castelului.  Reprezentantii Jandarmeriei Brasov au delimitat zona si au asigurat protectia la interventia pirotehnica a cadrelor specializate, retinand in cele din urma si  persoana suspecta, care avea in plan atacul sinucigas cu bomba.  Aceasta a fost convinsa sa renunte la atac.
„Exercițiu în cooperare a efectivelor SRI, Jandarmeria Brașov, Poliția Brașov și ISU Brașov pentru optimizarea intervenției ca urmare a unui apel pe numărul unic de urgență 112, prin care a fost sesizată amplasarea unui obiect susceptibil a fi o bombă în incinta Castelului Bran.
Jandarmeria Brașov a participat pentru delimitarea zonei și asigurarea protecției la intervenția pirotehnică a cadrelor specializate și de asemenea au ajutat la evacuarea persoanelor prezente în interiorul castelului.Jandarmii au intervenit pentru reținerea unei persoane suspecte, folosind tehnicile de negociere”, a declarat Ciprian Aldea, purtator de cuvint al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braşov.
Sursa foto- Facebook Jandarmeria Brasov

One thought on “„Bomba” la Castelul Bran – exercitiu al SRI, Jandarmeriei, Politiei si ISU Brasov

  • Oferta anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: afacere.profi.deacasa@gmail.com

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web