InformațiiȘtiri

Bolnav psihic, luat din Centrul vechi de polițiștii brasoveni si dus la spital

Polițiștii locali au identificat o persoană cu probleme psihice, în centrul orașului. Oamenii legii au reușit să îl convingă pe VV de nici 30 de ani să meargă la spital. În sprijin, agenții au chemat Serviciul de Ambulanță, iar împreună, la cererea cadrelor medicale, l-au condus pe tânărul brașovean la unitatea sanitară, specializată în aceste afecțiuni.

 

Polițiștii locali care patrulau în zona de competență – Centrul Istoric al Brașovului – au observat comportamentul agresiv al unui tânăr, care se plimba cu bicicleta  pe strada Republicii. Bărbatul își pierdea frecvent echilibrul, se lua de oamenii care îi stăteau în cale și a fost cât pe ce să îi lovească pe trecătorii aflați pe sensul lui de mers.

 

VV a fost oprit de agenți, care, după ce au purtat un dialog cu el (tânărul era incoerent ), și-au dat seama că are nevoie de ajutor medical de specialitate, motiv pentru care, cu blândețe, l-au convins să meargă împreună la secția Poliției Locale.

 

Cadrul medical, ajuns la apelul dispecerului, a constatat că brașoveanul prezintă un comportament anormal și a cerut sprijin celor de la Locală pentru a-l conduce la spital, unde să aibă parte de îngrijiri de specialitate. Ulterior, s-a stabilit faptul că VV mai fusese internat pentru dezvoltarea unor episoade psihotice.

 

După tragedia petrecută la metroul bucureștean, polițiștii locali brașoveni sunt instruiți să fie atenți și la eventuale astfel de comportamente deviante, care pot apărea la unele persoane, în public, pentru a putea lua măsurile legale care se impun, în vederea evitării producerii vreunei alte tragedii, dar și pentru protejarea celor care au probleme medicale.

foto arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web