Economic

BIT(BEST Information Technology) revine cu a VI ediție pentru studenții pasionați de IT!

„BEST Information Technology revine în perioada 16-19 martie 2020 cu a șasea ediție! Companiile de top din Brașov partenere precum Kronsoft, Metro Systems, Tremend sau Siemens vor oferi oportunitatea studenților de a interactiona cu ei prin diverse activități interactive, de la prezentări oferite până la competiții. De astfel, participanții pot afla ce tehnologii sunt pe actuale, pot descoperi companiile prezente și ce oferă ele, să-și îmbunătățească cunoștințele în cadrul workshop-urilor și a prezentărilor companiilor sau să le testeze în cadrul competiților IT. 
Evenimentul realizat de organizația studențească BEST Brașov aduce anual studenții pasionați de domeniul IT față în față cu companile importante din acest domeniu pentru a-i familiariza ce și cum lucreză, tehnologiile de care dispun și pe cele care le folosesc. Pe lânga asta, le oferă șansa de a folosi acele tehnologii în cadrul activităților propuse și să-și testeze cunoștințele prin activități interactive sau diverse competiții IT.

BIT! Be part of IT! 
Dacă ești student la în cadrul Universitații Transilvania înscrie-te pâna în data de 13 martie pe formular și vino la cel mai mare festival IT studențesc.https://bit.bestbrasov.ro/inscriere/  „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web