Parlamentar de Brașov

”Bengosul” din Parlamentul României, nominalizat candidat la președinția Consiliului Județean. Al doilea…

Azi un candidat, mâine altul, așa s-ar putea numi sloganul de campanie al USR Brașov. Deși în octombrie 2019, useriștii au anunțat că ”În urma votului liber exprimat al delegaţilor prezenţi la Conferinţa Judeţeană, Paul Ciocan a fost desemnat candidatul USR Braşov pentru funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean”, în urmă cu câteva zile și-a anunțat candidatura pentru aceeași funcție și deputatul Tudor Benga. Cine să-i mai înțeleagă și pe cei din acest partid la modul în care își aleg candidații. Culmea este că mai și susțin că o fac într-un mod democratic… Cum, în acest mod?

Ce spuneau useriștii brașoveni în urmă cu câteva luni: ”membrii filialei județene USR Brașov și-au ales, prin vot democrativ, candidații la funcțiile externe de consilier județean și de președinte al Consiliului Județean Brașov”.

Deși încă nu a început campania electorală, Tudor Benga promovează cu bani mai tot timpul postările de pe facebook. La fel și acum când deputatul își face campanie electorală pentru alegerile locale.

”Am fost desemnat candidatul Alianței USR PLUS la președinția Consiliului Județean Brașov. Avem o șansă serioasă să câștigăm președinția Consiliului Județean pentru că brașovenii au nevoie de o viziune de dezvoltare pentru 10-20 de ani și un plan de măsuri pe termen lung. Cred că, în Brașov, Alianța USR PLUS este văzută ca o alternativă la vechea clasă politică, inclusiv la PNL, care a livrat sub așteptări”, scrie Tudor Benga pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web