Infracțional

Baut, un tanar a intrat cu masina furata in peretele unei case din comuna Jibert

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 22.20, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a lovit peretele unei locuințe din satul Dacia, comuna Jibert.

La fața locului polițiștii au constatat că persoana care a condus autoturismul a părăsit locul evenimentului, acesta fiind ulterior depistat pe raza localității și identificat în persoana unui tânăr de 19 ani din județul Mureș.

În urma verificărilor  s-a stabilit că autoturismul condus de tânăr figura ca sustras de pe raza localității Sighișoara.

Tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur. În consecință, a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta fost predat unei escorte formată de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sighișoara, în vederea documentării întregii activități infracționale.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și violare de domiciliu, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web