Informații

Baut si fara permis, a pornit la drum cu masina sotiei…fara sa ii ceara voie

Urmarire ca in filme pe soselele brasovene.  La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 12.35, polițiștii Biroului Rutier Brașov au efectuat semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism care a circulat pe Calea București, din municipiul Brașov, dinspre str. Lacurilor spre Dârste.

Conducătorul auto a ignorat semnalul polițiștilor și a continuat deplasarea spre municipiul Săcele, unde, pe str. Brașovului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp din beton de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto, bărbat, de 34 ani, din jud. Brașov, a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat iar rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul, care aparține soției sale ar fi fost luat fără permisiune acestuia

Întrucât bărbatul are antecedente în comiterea unor astfel de fapte, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web