Infracțional

Batrana batuta si violata de propriul sot

  • Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie”, „amenințarea” și ”viol”.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., în jurul orei 16.40, în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat, în vârstă de 60 ani ar fi agresat-o fizic și ar amenințat-o cu acte de violență pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov.

            În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cu această ocazie, polițiștilor li s-a adus la cunoștință faptul că, în data de 23 februarie 2020, în jurul orei 22,00, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, femeia în vârstă de 60 ani, ar fi fost constrânsă să întrețină relații de natură sexuală cu soțul său.

            Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web