Prim planȘtiri

Bătaie de joc la adresa contribuabililor din Brașov! De câteva săptămâni stau la cozi infernale să-și plătească taxele și impozitele (FOTO)

Domnule primar, chiar nu îi vedeți pe acești oameni care așteaptă și câte o oră pentru a da bani la bugetul local? Nu totul se poate rezolva online!

Șefii administrației locale își bat joc de contribuabilii brașoveni. De la începutul anului 2021, la ghișeele unde se plătesc taxe și impozite s-au format zilnic cozi uriașe, cu zeci de persoane. Că a nins, că a plouat, brașovenii au așteptat chiar și câte o oră la rând afară, pe trotuarele din zonă. Mulți ar comenta să spună că se pot plăti și online, dar greșesc. Sunt multe plăți pe care nu le poți face pe internet, mai ales dacă de anul acesta ai de achitat anumite taxe, iar până îți vin acasă hârtiile cu sumele de plată, durează. Cei care au de radiat autoturisme, la fel, nu pot trimite documentele online si sunt multe cazurile.

Există și categoria oamenilor care nu au acces la internet. Este cunoscut faptul că sunt și elevi care nu au acces la internet, de bătrâni nici nu mai are rost să comentăm.

Oare este atât de greu să mai fie deschise ghișee în oraș pentru a scăpa de aceste cozi infernale care aduc aminte de regimul comunist?

Unde este primarul Allen Coliban, oare se plimbă prin oraș, sau totul este virtual la dânsul? Stie ca sunt batrani care nu pot intra online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web