InformațiiNational

Bărbat reţinut in Poiana Brasov după ce şi-a şantajat fosta iubită şi pe fiul ei cu fotografii compromiţătoare

La data de 17 ianuarie a.c. poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 45 ani din Bucureşti.

În perioada 10 – 15 ianuarie a.c.  bărbatul ar fi ameninţat o persoana şi pe fiul acesteia cu acte de violenţă, precum şi cu postarea unor fotografii pe diferite site-uri, la domiciliul mamei persoanei vătămate, precum şi la şcoala fiului acesteia, dacă aceasta nu se împacă cu el sau nu îi returnează o sumă de bani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţile necesare pentru identificarea şi prinderea bărbatului suspectat de comiterea infracţiunii de şantaj, astfel că în data de 17.01.2018, în jurul orei 12.00, a fost organizată o întâlnire între persoana vătămată şi suspect, iar întrucât acesta a devenit violent a fost imobilizat de către poliţişti.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Braşov.

Acesta este cercetat  în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web