Infracțional

Barbat retinut fiindca si-a agresat fiul de 11 ani

Violenta in familie a impins-o pe o brasoveanca sa isi reclame sotul la politie.  La data de 12 iulie a.c., în jurul orelor 21.10,  polițiști din cadrul Secția 4 Poliție Braşov au fost sesizați de o femeie, mama unui minor de 11 ani, însoțită fiind de acesta, despre faptul că soțul ei a fost violent fizic cu fiul lor.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale și evaluarea stării fizice.

Echipa operativă constituită a stabilit, în urma verificărilor, că la data de 12 iulie a.c., în jurul orelor 17.30, minorul, aflat la domiciliul din str. Laminoarelor, municipiul Brașov, împreună cu tatăl său, a fost agresat fizic de către acesta pe motiv că a părăsit locuința fără a-i cere permisiunea.

Față de bărbat a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 4 Poliție Brașov, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea întregii stări de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web