Infracțional

Bărbat reținut după ce i-a furat mașina prietenului său

La data de 22.04 a.c., în jurul orelor 02.10, poliția a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 25 de ani cu privire la faptul că, un bărbat care se afla în locuința sa din municipiul Brașov a luat cheile autoturismului personal, lăsate nesupravegheate pe o masă din bucătărie, și i-a sustras autoturismul, fără consimțământul său.

Cercetările efectuate au relevat faptul că, în jurul orelor 01.45, persoana suspectă a sustras autovehiculul, fără consimțământul persoanei vătămate, în scopul efectuării unei deplasări pe raza municipiului Brașov.

În momentul în care a vrut să iasă cu autoturismul din parcare, acesta a acroșat stâlpii fixați pe trotuar, ulterior conducând pe drumurile publice până pe strada Mihail Kogălniceanu.

 Verificările efectuate au indicat că persoana suspectă are permisul de conducere suspendat.

”În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cu privire la persoana suspectă fiind dispusa măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 ore”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web