Actualitate

Bărbat încătușat pentru că amenința cu cuțitul brașovenii aflați în Parcul Tractorul

Polițiștii locali au intervenit, aseară, în Parcul Tractorul în cazul unui brașovean care amenința cu cuțitul trecătorii.Echipajul de la Locală din cadrul Biroului 3, care tocmai ce se afla în zonă cu misiunea de patrulare în vederea menținerii ordinii și liniștii publice, a fost sesizat de câțiva pietoni să intervină în cazul unui barbat care avea asupra lui un cuțit. Cu această armă albă amenința pe oricine i-ar fi ieșit în cale.

Trecătorii, vădit timorați de violența persoanei aflate sub influența băuturilor alcoolice pe care le consumase în parc, au apelat la polițiștii locali, care au acționat imediat. Oamenii legii l-au identificat pe cuțitar. Acesta a refuzat însă, să coopereze, având în continuare o atitudine agresivă, astfel că agenții de la Locală l-au încătușat, conform procedurilor, pentru a-l împiedica să își provoace singur răni ori altcuiva.

C.O. a fost condus la sediul Biroului 3 din Tractorul, de unde a fost preluat pe bază de process verbal, de lucrătorii Secției nr. 3 de Poliție. Acolo au ajuns și trecătorii care au fost martori la eveniment, pentru a le detalia oamenilor legii tot ceea ce s-a întâmplat, în vederea continuării cercetărilor”, a spus Anca Lautaru, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Brasov.

 

 

 

 

 

 

 

                       Compartimentul Comunicare Publică

Purtător de cuvânt

                                                      Anca Lăutaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web