ActualitatePrim plan

Bani cheltuiți aiurea pentru clientela de partid. O societate din subordinea Primăriei Brașov are …5 directori

Conducerea Primariei Brasov se plange de lipsa banilor, dar, in acelasi timp, cheltuie sume de bani aiurea, pentru posturi care nu se justifica. Este si cazul societatii RIAL SRL, unde sunt in prezent nu mai putin de 5 directori. De ce 5? Pentru ca salariile de director sunt mari, iar clientela de partid trebuie platita. Daca te uiti la sumele cheltuite aiurea cu angajatii si posturile de conducere, ai impresia ca te afli in fata celei mai profitabile companii private din Brasov. Insa, nu, vorbim de o societate unde Primaria Brasov este actionar unic.

Precizam ca SC RIAL SRL Brașov este o societate comercială cu răspundere limitată avand ca asociat unic Municipiul Brașov, cu personalitate juridică, desfășurăndu-și activitatea în limita competențelor stabilite de legislația în vigoare, hotărârile Consiliului Local al Muncipiului Brasov și dispozițiile Primarului. Cine sunt cei din conducere? Majoritatea au de-a face mai mult sau mai putin cu partidele politice, indiferent de culoare.

Aici director general este ing. Doru Stefan Constantin. Acesta este ajutat in aceasta ”mare” societate de urmatorii: directorul economic, Sergiu Ionut Hutanu (pe care l-a recomandat tineretea si dorinta de afirmare), directorul comercial, Nicolae Bâșa, directorul juridic Mihai Rotaru si directorul tehnic Ciprian Ionut Bucur.

Daca in institutiile private sunt foarte putini directori, la aceasta societate ce este in subordinea Primariei Brasov, daca s-ar putea, ar fi cat mai multi oameni in conducere. Sa nu aveti impresia ca acesti oameni stau in aceste societati pe salarii de mizerie, nu, incaseaza salarii babane, invidiate de cei din privat.

Pe langa sumele platite directorilor, mai sunt si membrii Consiliului de Administratie, care na, vorba aia, trebuie sa ”manance si gura lor ceva” daca tot este loc. Mai jos vezi lista cu membrii CA.  Din primele informatii, acestia incaseaza undeva la aproximativ 2000 lei lunar, o suma maricica pentru o amarata de tara ca Romania, sau pentru un amarat de oras ca Brasovul, unde primarul se plange ca nu are bani.

 

Blendea Tudor Cristian – preşedinte al consiliului de administrare numit prin Hot. A.G.A. nr.06/07.11.2016
Oprea Maria Marcela – vicepreşedinte al consiliului de administrare numită prin Hot. A.G.A. nr.06/29.05.2017
Țăposu Dana Manuela – membru consiliu de administrare numită prin Hot. A.G.A. nr.06/07.11.2016
Gabor Dorina – membru consiliu de administrare numită prin Hot. A.G.A. nr.06/07.11.2016
Bertea Anca Dora – membru consiliu de administrare numită prin Hot. A.G.A. nr.01/26.02.2018

 

One thought on “Bani cheltuiți aiurea pentru clientela de partid. O societate din subordinea Primăriei Brașov are …5 directori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web