National

Banca Mondială se implică la autostrada Brașov-București. Ce spune deputatul Viorel Chiriac?

Deputatul Viorel Chiriac a vorbit ieri despre autostrada care va lega Brasovul de Bucuresti. Acesta sustine ca dupa problemele intampinate ani la rand, de aceasta data exista sanse mari care proiectul sa aiba un parcurs mai rapid, cu o finalitate.

2018 va fi un an cu foarte multă frământare, foarte multă așezare pe parte economică. De mult era așteptată în România o așezare a legii salarizării, a pensiilor, etc, toate conduc până la urmă la această satisfacţie socială pe care o urmărim.
Una dintre satisfacțiile noastre a fost deplasarea delegației Băncii Mondiale pe traseul autostrăzii. Acest proiect nou va avea, sperăm, un parcurs mai rapid, pentru că ei au niște proceduri mai simple. Ne-am săturat să tot auzim de capetele autostrăzii, dar nu s-a găsit încă o cale de a le uni, discutăm de ani de zile. Din punctul meu de vedere termenele sunt depășite deja.
Specialiștii ne vor prezenta săptămâna viitoare un raport cu termene foarte precise, dar și cu soluția tehnică optimă pentru acest traseu.
50 de km nu sunt foarte mult pentru ei, care au coordonat construcția a mii de kilometri de autostrăzi. Şi eu am văzut ieri pe drum o astfel de chipă care făcea măsurători, pe drum, erau două maşini mai speciale, pe la Comarnic. Ei fac calcule în funcţie de costuri, dau şi de alţi parametri”, a precizat Viorel Chiriac, deputat PSD Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web