ActualitateInformații

Baiat de 7 ani bagat in spital de propriul tata. Brasoveanul, lasat liber de judecatori

Neintelegerile parintilor se rasfrang asupra copiilor.  A simtit-o pe propria piele un baiat de doar 7 ani, care a ajuns la spital din caua furiei tatalui.  La data de 03 septembrie a.c., în jurul orelor 22.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați, de către o femeie de 27 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul părinților ei, concubinul său l-a agresat fizic pe fiul lor minor, de 7 ani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au identificat bărbatul, de 30 ani, care pe fondul unor neînțelegeri cu concubina sa și a unui conflict cu aceasta, și-a agresat fiul minor, prinzându-i acestuia piciorul între tocul și ușa de acces în locuință.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov unde i s-a stabilit diagnosticul de ”fractură treime medie tibie dreaptă” și nu a rămas internat.

Împotriva bărbatului a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere pentru arestarea preventivă a bărbatului iar instanța de judecată a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Poliției Municipiului Săcele, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea cu exactitate a întregii stări de fapt.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web