Turism-Utile

”AVENTURI ÎN PĂDUREA IEPURAȘULUI DE PAȘTE” .Sâmbătă, 31 martie 2018, ora 18:00

Ce poate fi mai comic în apropierea Sarbatorilor de Pasti decât aventurile unor animăluțe haioase și puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui? Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cântă și vor dansa în drumul lor pentru a face că misiunea să fie cât mai ușoară, deși … între noi fie vorba … din cauza lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Vino alaturi de noi la spectacolul Aventuri în pădurea iepurașului de Paște să aflăm împreună aventurile animăluțelor haioase. Haideți să dăm o mână de ajutor animăluțelor, să reușească să treacă de lupul cel buclucaș, pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată, să le ducă dulciuri și ouă colorate copiilor.

Durata spectacol: 1 ora
Vârsta recomandata: 3+

Preț bilet: 35 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta si online, pe www.biletebrasov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web