Actualitate

Avem stații de încărcat mașini electrice, dar nu poți alimenta pentru ca nu ai unde să parchezi

Investitii fara cap, marca Primaria Brasov.

Cei care au maşini electrice în Braşov, sau tranzitează oraşul cu astfel de vehicule, nu au unde să şi le încarce. Există acel singur loc pentru  încărcare a mașinii electrice din fața Primăriei Brașov. Acel loc este mereu ocupat, este mereu aglomerat în Centru. Vreau să solicit instituirea unei rezervări exclusive a locului de parcare pentru mașinile electrice.

”La parcarea Spitalului Militar locurile de parcare sunt ocupate de asemenea, sunt   chiar  la intrare. Pe toate panourile de direcționare către parcarea Regina Maria nu se face precizarea că se pot încărca acolo mașini. Este o parcare din ce în ce mai folosită în ultima vreme chiar dacă e înghesuită, devine aglomerată treptat, iar cei care o folosesc, ocupă locurile cele mai la îndemână, care sunt şi cele din faţa prizelor de încărcare.

Locurile de parcare  respective pot fi exclusive pentru mașinile  electrice. Se poate face modificarea regulamentului de parcări, a fost aprobat într-o fază iniţială. Până când se va organiza licitaţia pentur administrarea parcărilor, se poate face această rezervare exclusivă”, a declarat Lucian Patrascu, consilier local PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web