Prim planȘtiri

Autostrada Braşov-Bucureşti ar putea fi declarată proiect de importanţă strategică

Autostrada Brasov-Bucuresti a intrat din nou in atentia Guvernului Romaniei. Sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, premierul Mihai Tudose a afirmat ca proiectul autostrazii care leagga judetul Brasov de Bucuresti ar putea fi declarat de importanta strategica.

Declaratia vine in completarea sefului PSD, Liviu Dragnea care la randul sau a sustinut ca s-a discutat cu premierul, dar si cu ministrul Transporturilor despre autostrada de pe Valea Prahovei.

Ne gândim serios dacă acest proiect poate fi declarat proiect naţional de importanţă strategică. Banii sunt prevăzuţi în bugetul Ministerului Transporturilor. Sunt deja bucăţi desenate, deci putem începe efectiv construcţia pe acest tronson”.

Premierul a făcut această declaraţie completându-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de care a susţinut o conferinţă de presă la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, desfăşurată sâmbătă, la Mamaia.”Trebuie sa vedem si sa analizam ce se poate face astfel incat sa nu avem intrerupta autostrada intre Comarnic si Ploiesti”, a spus Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web