Fără categorieInfracțional

Au „uitat” ca nu poseda permis auto si s-au urcat la volan

La data de 08.05 a.c., în jurul orelor 07.15, un bărbat de 34 ani, a condus un autoturism pe raza localității Ucea, din județul Brașov, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 28.04.2017.

În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, cercetările fiind continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

La data de 08.05 a.c., în jurul orelor 19.33, un bărbat de 29 ani, a condus un autoturism pe DN 1, la km 230, din județul Brașov,  fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, cercetările fiind continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

La data de 08.05 a.c., în jurul orelor 10.30, o femeie de 27 ani, a condus un autoturism pe str. Republicii din localitatea Râșnov, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 29.04.2017. În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, cercetările fiind continuate sub supravegherea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web