Turism-Utile

Au inceput inscrierile pentru Arlechino Atelierul de Creatie si Recreatie

Teatrul pentru copii Arlechino Brasov anunta inceputul inscrierilor pentru Modul I / 2018,  al atelierelor interactive de creație ARLECHINO ATELIERUL DE CREAȚIE ȘI RECREAȚIE , care se va desfășura  în perioada 05 – 09 februarie 2018 .

 Modulul se intitulează  REȚETARUL DE TEATRU  –Facem teatru mititel , folosind un degețel…   și  se adresează copiilor cu vârste începînd cu 5 ani .Pentru acest modul organizarea s-a stabilit pe două grupe a cîte 10 participanti,  care se va desfășura zilnic în intervalul menționat , după următorul program  :
–       grupa I  zilnic , ora 10.00 -11.30

–       grupa II zilnic,  ora 12.00 -13.30

 Tariful de participare /copil  este:

– 120  lei pentru participarea la modul complet ( 5 zile)  , care va fi achitat într-o singură tranșă, pe bază de factură și chitanță emise de teatru.

– 25 lei/zi /participant. (pentru participanții care doresc participarea parțială – respectiv mai puțin de  5 zile )

 Locuri disponibile-   un număr de maxim 10 copii / grupă . ( total modul 20 participanți)

Nu se fac înscrieri peste limita de 10 copii / grupă . Aparținătorii vor opta din fișa de înscriere pentru grupa I sau II , sub rezerva respectării programului orar stabilit .
Înscrierile pentru locurile disponibile  se fac în ordine cronologică, pe bază de FIȘĂ ÎNSCRIERE tip , disponibilă la sediul organizatorului și pe baza achitării taxei de participare. Au prioritate participanții care achiziționează modul complet .

Termenul limită pentru înscriere / achitare a taxei este data de 01 februarie 2018.

 Organizatorul, solicită înțelegere din partea  celor ce doresc să își înscrie copiii, cu privire la limitarea vîrstei , a locurilor  puse la dispoziție ,  menționând faptul că această limitare s-a stabilit în conformitate cu prevederile legislative referitoare la sănătate /securitate în derularea oricărei activități și s-a avut în vedere  oferirea unui confort corespunzător fiecărui participant la proiect în funcție de spațiul disponibil  și volumul personalului  cu atribuții desemnate pentru  proiect !

 La finalul proiectului , copiii vor primi o diplomă de participare și obiectul/păpușa realizat  în cadrul atelierelor.

Coordonatorii atelierelor  sunt  actorii  : Iuga Adrian  ,Stroe Marius, Muraru Elisabeta,Rujan Petronela, Mihaly Erika , Zaharie Manuela, Dobrescu Adrian, Vătavu Florența   – ACTORI și Kovacs Tunde – artist plastic /sculptor păpuși .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web