Turism-Utile

Ateliere Dreptaru, un nou centru de arta se deschide in Brasov

Vineri, 20.04.2018, ora 18:30, ATELIERE DREPTARU își deschide în mod oficial porțile. Evenimentul de lansare are loc la ATELIERE DREPTARU, str. Carpaților nr. 60 (platforma Metrom), Brașov.

Vă invităm în lumea minunată ATELIERE DREPTARU pentru copii, adulți și seniori: dans, balet, grafică, pictură, artă floristică, fotografie, sculptură. La ATELIERE DREPTARU, participanții își descoperă și exersează abilitățile artistice.

Suntem o echipă de profesioniști ce provenim din medii de lucru și de formare diferite, dar care am găsit la ATELIERE DREPTARU locul în care simțim că putem să creăm și să transmitem sentimente. Astfel, am transformat ceea ce ne pasionează în acest proiect ce poartă numele ATELIERE DREPTARU. Am adunat în el toata priceperea și experiența acumulată, pornind de la dorința de a pune la dispoziție servicii de calitate cu maxim de profesionalism. Dincolo de dorința de a face lucrurile bine, ceea ce ne motivează în primul rând, este că acest proiect ne dă ocazia extraordinară de a pune în practică ceea ce ne aduce bucurie și voie bună: mișcare, ritm, desen, muzica, dans, culoare. În jurul acestor elemente ne-am regăsit mereu, iar acum vrem să le concretizam la ATELIERE DREPTARU.

Pornim la drum cu un moment festiv – evenimentul oficial de lansare ATELIERE DREPTARU, vineri, 20.04.2018, ora 18:30:

18:30 – 19:00 Primire invitați la ATELIERE DREPTARU

19:00 – 19:05 Cuvânt de bun venit

19:05 – 19:40 Prezentare concept și echipă ATELIERE DREPTARU

19:40 – 19:45 Cuvânt de mulțumire și de încheiere

19:45 – 20:30 Cocktail

ATELIERE DREPTARU este un proiect al SC P.D.V DREPTARU SRL, societate comercială din municipiul Brașov, al cărei domeniu principal de activitate îl reprezintă furnizarea de servicii de agrement – dans, balet, grafică, pictură, artă floristică, fotografie, sculptură – pentru copii, tineret, adulți și seniori, precum și servicii afterschool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web